Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© GPV
Elektronikproduktion |

GPV:s största elektronikfabrik har precis blivit större

Under gårdagen fick GPV äntligen tillträde till den renoverade fabrikslokalen i Thailand.

Bjorn Fiskers, vd för GPV Electronics TH i Thailand, och hans team tog emot nycklarna till den renoverade fabriksbyggnaden, och lade därmed till ytterligare 7 000 kvadratmeter till den nuvarande 15 000 kvadratmeter stora elektronikfabriken.

Elektronikfabriken i Thailand var redan GPV:s största med sina 15 000 kvadratmeter produktionsyta. I och med utbyggnaden har fabriken vuxit till hela 22 000 kvadratmeter.

Björn Fiskers säger i ett pressmeddelande att han är mycket nöjd över att få tillgång till den nya kapaciteten i elektronikfabriken. Nästa steg nu är en omplanering av den befintliga och nya produktionsytan.

– Vi är ivriga att ta den nya byggnaden i bruk och börja betjäna våra kunder från de nya anläggningarna, säger Björn Fiskers, som inte bara är vd för GPV Electronics TH utan även GPV Mechanics TH, båda belägna i Bangkok-området.

Renoveringen har skett inne i GPV:s tidigare mekanikfabrik – som var belägen i samma byggnad som elektronikanläggningarna – och därmed samlar tillverkaren sin elektroniktillverkning på 22 000 kvadratmeter under ett tak.

Under fjolåret flyttade GPV sin mekanikproduktion till en ny fabriksbyggnad, belägen nära elektronikfabriken.

– Med överlåtelsen av vår renoverade fabriksbyggnad har vi tagit ytterligare ett viktigt steg för att stärka vårt operativa fotavtryck och utöka vår produktionskapacitet i Sydostasien. De nya produktionsanläggningarna kommer att hjälpa oss att möta våra kunders krav och fortsätta att leverera högkvalitativa produkter. Jag är stolt över denna stora milstolpe och gratulerar vårt team i Thailand, säger Bo Lybaek, vd för GPV koncernen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons