Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Neways Electronics
Elektronikproduktion |

Neways tar in Saab som ny kund

Nederländska elektroniktillverkaren Neways Electronics har tagit in den svenska försvarskoncernen som ny kund. Neways kommer att leverera olika vision- och optikrelaterade produkter för försvarsfordon

Bolagen har skrivit ett flerårigt kontrakt och leveranserna kommer att ske från Neways produktionsanläggning i Slovakien. Det handlar om allt från videoskärmar, skärmögon, accelerometrar och olika specialiserade kablage, det framgår av ett pressmeddelande.

I Slovakien bygger Neways för närvarande en ny 22 000 kvadratmeter stor produktionsanläggning som kan hjälpa till att öka volymerna ytterligare i framtiden.

Neways skriver vidare att bolaget kommer att stödja Saab under hela livscykeln för sina produkter. 

– Jag är stolt över att Neways är utvald av Saab som leverantör av komplex elektronik. Vi kommer att göra hela vårt spektrum av tjänster tillgängligt: från design, inledande prototyper, produktion i stor skala, testning, hela vägen till service och reparation. Vår nya storskaliga produktionsanläggning i Slovakien är perfekt inställd för att leverera dessa kapaciteter och stödja Saab i dess fortsatta tillväxt, säger Newsays vd Hans Büthker i pressmeddelandet.

Några finansiella detaljer om avtalet har inte offentliggjorts, inte heller avtalslängden.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons