Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Tobii
Komponenter |

Tobiis design win för OMS utökas till ny OEM

Den svenska eyetrackingspecialister förser nu totalt nio fordonstillverkare (OEM:er) med lösningar för automotive interior sensing. Den senaste kunden har tillkommit genom en utökning av en befintlig design win för occupant monitoring systems (OMS) som Tobii har med en bilkoncern.

Tobii utökar därmed sin kundlista över OEM-tillverkare som använder bolagets automotive interior sensing-lösningar i sina fordon. Det senaste tillskottet till listan, en ej namngivern tillverkare baserad i Europa, kommer genom en expandering av en av det svenska bolagets befintliga design wins för OMS med en bilkoncern som äger flera varumärken och redan skeppar fordon med Tobiis lösningar globalt.  

Den nya tillverkaren använder Tobiis OMS-lösningar i ett flertal modeller som är i produktion idag och planerar även att använda dem i flera kommande modeller med planerad produktionsstart under nästa år.

– Vi är nöjda över att välkomna ytterligare en OEM till den växande listan över biltillverkare som anförtror Tobii att leverera automotive interior sensing-lösningar som möjliggör en säkrare, mer intuitiv och bekväm kabin-upplevelse för sina kunder, säger Adrian Capata, Senior Vice President för Tobii Autosensei ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons