Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Elektronikproduktion |

Smart High Tech ser ökad orderingång från AI-jätte

Göteborgsbolaget Smart High Tech uppger att de fått flera större beställningar på värmeledningsmaterialet GT-TIM från en ”namnkunnig AI-techjätte” senaste tiden.

Smart High Tech har under en längre tid sålt testorder av GT-TIM till ett av de största amerikanska AI-techbolagen. Detta för utvärdering av det icke namngivna USA-bolagets kommande generationer av processorer för datacenter och AI. 

Nu uppger Lars Almhem, vd för Smart High Tech, i ett pressmeddelande att dessa testorders ökat under april. Flera större beställningar har kommit in, till ett sammanlagt värde av runt 300 000 kronor, varav merparten i de senaste dagarna. 

”De ökande, återkommande beställningarna, inte minst från denna namnkunniga AI-techjätte, visar på en reell efterfrågan och att våra produkter godkänns i allt fler instanser inom dessa tämligen svåråtkomliga giganter”, säger Lars Almhem i pressmeddelandet.

Med ökande beställningar från AMD, Thermal Grizzly, allt fler mindre kunder samt nu även den betydande AI-techjätten i USA, planerar Smart High Tech att öka produktionskapaciteten i Sverige såväl som Kina, uppger företaget i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons