Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ericsson
Analys |

Ericsson tappar toppchef

Svenska nätleverantören Ericsson meddelar i dag att Fadi Pharaon, chef för marknadsområdet Mellanöstern & Afrika lämnar bolaget.

Fadi Pharaon sitter även i Ericssons koncernledning. Han har arbetat på Ericsson i 26 år och innehaft sin nuvarande tjänst sedan 2019. 

Ericsson meddelar i ett pressmeddelande att Pharaon lämnar bolaget i slutet av augusti och att en efterträdare ska utses. 

Börje Ekholm, vd för Ericsson, säger i en kommentar:

”Fadi har med sin omfattande kunskap om vår industri, kundfokus, affärssinne och ledarskapsförmåga bidragit väldigt mycket till Ericsson. Jag önskar honom allt gott framöver.”

Fadi Pharaon själv säger i pressmeddelandet: 

”Det har varit en ära att få vara en del av Ericssons koncernledning och att få leda marknadsområde Mellanöstern & Afrika vid sidan av alla begåvade kollegor. Jag känner mycket starkt för Ericsson och är tacksam för alla möjligheter som jag har fått. Jag kommer följa Ericsson i företagets fortsatta utveckling och genomförande av strategin att stärka ledarskap inom mobilnät, driva en fokuserad expansion på företagsmarknaden och fortsatt omvandling av företagskulturen.”


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons