Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hexatronic
Elektronikproduktion |

Förändringar i koncernledningen hos Hexatronic

Sedan april i år är Jakob Skov, Head of focus area Harsh Environment, del av bolagets koncernledning. Senare i år, i juni närmare bestämt, tillträder även Pernilla Grennfelt i en ny roll som Head of Investor Relations och kommer då också att ingå i bolagets koncernledning.

Jakob Skov rekryterades till Hexatronic under 2022 och har sedan dess lett Hexatronics fokusområde Harsh Environment – som under det senaste året vuxit till en betydande del av koncernens totala försäljning. Jakob Skov har lång erfarenhet från ledande roller på flera globala bolag inom avancerad fiberoptik. 

– Harsh Environment har under 2023 vuxit till en signifikant del av gruppens totala försäljning och det är också ett viktigt tillväxtområde för Hexatronic framgent. Jag ser därför mycket fram emot att välkomna Jakob till vår koncernledning, säger Henrik Larsson Lyon, vd för Hexatronic i ett pressmeddelande.

Pernilla Grennfelt kommer att tillträda rollen som Head of Investor Relations i juni 2024. Pernilla kommer närmast från rollen som partner på Cord Communications. Hon var dessförinnan interim Head of Investor Relations på Tele2 och har tidigare varit med och byggt upp och ansvarat för Investor Relations på Gränges och ICA Gruppen. 

– Det gläder mig att välkomna Pernilla Grennfelt till Hexatronic och vår koncernledning. Förstärkningen är ett led i att utveckla vår företagsövergripande kommunikation och i synnerhet vår kommunikation med våra aktieägare, investerare och övriga aktörer på kapitalmarknaden. Med sin kompetens och långa erfarenhet inom finansiell kommunikation och Investor Relations kommer Pernilla att spela en avgörande roll i att leda denna utveckling, säger Henrik Larsson Lyon.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons