Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Exeger
Elektronikproduktion |

Exegeer tar in ny Chief Manufacturing Officer

Sixten Jansson kommer att ta på sig rollen som Chief Manufacturing Officer för svenska solcellsbolaget Exeger. Sixtens anställning hos Exeger börjar den 12 augusti.

Sixten tar med sig över tjugo års erfarenhet av ledarskap inom tillverkning och drift till Exeger, senast som vd på Crane AB.

Giovanni Fili, vd och grundare av Exeger, menar att Sixten, med sin erfarenhet från papperstillverkning och avancerad tryckeriindustri, är den perfekta kandidaten att ta bilaget till nästa nivå inom tillverkning.

– Eftersom vi snabbt utökar produktionskapaciteten för Stockholm II kommer Sixtens omfattande ledarskapserfarenhet att spela en nyckelroll i att forma framtiden för Exeger, säger Giovanni Fili

– Jag är ödmjuk över att få i uppdrag att leda tillverkningen av Powerfoyle in i nästa fas av industrialiseringen, inklusive automatisering och robotisering för massproduktion. Exeger bygger en ny global industri här i Sverige, och att vara en del av detta nya kapitel i svensk innovation är spännande, säger Sixten Jansson.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons