Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

JonDeTech ingår distributionsavtal sydkoreanskt bolag

Svenska sensortillverkaren JonDeTech har ingått ett distributionsavtal med det sydkoreanska teknikbolaget Eastel Company.

Eastel är en leverantör av komponenter och moduler till mobiltelefontillverkare, fordonsindustrin samt halvledarindustrin.

Avtalet löper över tre år med option på förlängning och ger Eastel möjlighet att distribuera JonDeTechs samtliga produkter.

Bland Eastels samarbetspartners finns tyska Bosch Automotive Electronics och Bosch Sensortec, amerikanska halvledarbolaget Cirrus Logic samt materialteknikbolaget CN Innovations från Hongkong. JonDeTech kommer att leverera flera EVK (utvärderingskit) till Eastel för utvärdering av det svenska bolagets sensorer genom integrering i moduler och produkter för olika industrier.

– Med vår unika teknologi och Eastels starka ställning hos tillverkare av mobiltelefoner och andra smarta produkter har vi tillsammans ett konkurrenskraftigt erbjudande där vi tillsammans är heltäckande inom flera olika produktområden. Jag är förväntansfull inför samarbetet med målsättningen att JonDeTechs banbrytande sensorprodukter kommer att etableras hos modulhus och produktbolag och att detta bidrar till utvecklingen av framtidens smarta teknikprodukter, särskilt inom mobiltelefoni, på en global nivå, säger JonDeTechs vd Leif Borg i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2