Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso
Elektronikproduktion |

Mångmiljonkontrakt till Sensys Gatso i USA

Genom sitt amerikanska dotterbolag har Sensys Gatso tecknat en femårig kontraktsförlängning för automatisk trafikövervakning med Libertyville i delstaten Illinois.

Förlängningen av kontraktet beräknas vara värt upp till 512 000 dollar, motsvarande 5,5 miljoner kronor. Det meddelar leverantören av trafiksäkerhetslösningar Sensys Gatso Group i ett pressmeddelande. 

Kontraktet innefattar också en uppgradering av befintliga rödljuskameror till de senaste systemen med högupplösta fotografier och 4k-video, säger Bill Braden, vd för Sensys Gatso i en kommentar.   

"Vi är glada över att fortsätta vårt partnerskap med Libertyville för att ta itu med deras trafiksäkerhetsproblem. Jag vill tacka dem och polisen för deras förtroende för oss att fortsätta vara deras tjänsteleverantör”. 

Bill Braden fortsätter:

”Vi ser fram emot att  addera vår senaste radar- och kamerateknik till deras program. Genom tekniken blir automatiserad trafikövervakning ett kraftfullt verktyg för Libertyville och hjälper till att hantera trafiken effektivt och förbättrar säkerheten i deras samhälle.”


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1