Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitriy shironosov dreamstime.com
Elektronikproduktion |

Sectra får order på mobilt krypteringssystem från Nato

Medicinteknik- och cybersäkerhetsföretaget Sectra uppger att de fått en order på mobilkrypteringssystemet Sectra Tiger från Nato Communications and Information Agency, NCIA.

Förutom ordern på enheterna av det mobila krypteringssystemet har NCIA också förlängt sitt supportavtal med Sectra i ytterligare fem år. Det uppger Sectra i ett pressmeddelande. 

Sectra Tiger är en säker kommunikationslösning, som används av ett stort antal organisationer i flera NATO- och EU-länder.

"Nato har använt Sectras lösningar för säker kommunikation i många år, och vi har samarbetat med alliansen i över 20 år. Vi är hedrade att fortsätta få förtroendet att säkra deras utbyte av klassificerad information. Det är mycket viktigt för våra kunder att upprätthålla sin digitala suveränitet, och denna beställning bekräftar att vår Sectra Tiger-lösning uppfyller de höga säkerhetskrav som denna uppgift innebär," säger Jeroen de Muijnck, vd för Sectra Communications i en kommentar.

Ordern på Sectra Tiger-enheterna och förlängningen av supportavtalet undertecknades under det fjärde kvartalet i Sectras brutna räkenskapsår 2023/2024.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2