Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Neonode
Teknik |

Neonode skriver sitt första licensavtal för TSM-teknologi

Neonode har tecknat sitt första licensavtal för sin Touch Sensor Module-teknologi (TSM) efter bolagets beslut att omvandla sin TSM-verksamhet till en licensieringsmodell i slutet av förra året.

YesAR har valt Neonodes TSM-teknologi för utveckling och tillverkning av holografiska infotainmentsystem. Avtalet inkluderar en initial accessavgift samt framtida royalties.

YesAR är en en kinesisk utvecklare av holografisk displayteknologi och leverantör av smarta displaysystem. De holografiska infotainmentsystem som bolaget kommer att utveckla med Neonodes TSM-teknologi kommer att rikta sig mog kunder inom fordons- och hiss-sektorn, samt inom andra marknadssegment.

– Vi är glada att se framsteg för vår TSM-teknologi efter att vi omvandlas från en produktverksamhet till en tekniklicensverksamhet. Vårt licensavtal med YesAR säkerställer att vår TSM-teknologi förblir en hörnstensteknologi på den växande marknaden för holografiska gränssnitt och är ett bevis på vårt fortsatta engagemang för teknologiskt ledarskap och innovation genom licensiering, säger Fredrik Nihlén, Neonodes tillförordnade vd och CFO.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1