Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kritchanut dreamstime.com
Embedded |

Etteplan köper testspecialisten AFFRA

Etteplan stärker sin position i Sverige genom att förvärva det Göteborg-baserade företaget AFFRA AB, ett konsultföretag specialiserat inom mjukvarutestning och i synnerhet Hardware in the Loop (HIL) testning för fordons- och transportindustrin.

HIL-testning säkerställer att kvalitetssäkring under utveckling av mjukvara och hårdvara implementeras effektivt och säkert. Samtliga 23 AFFRA-anställda kommer att överföras till Etteplan.

– AFFRA öppnar upp nya möjligheter och stärker vår förmåga att leverera lösningar och tjänster till ett bredare spektrum av kunder, särskilt inom fordonsindustrin. Förvärvet kompletterar ytterligare vårt befintliga tjänsteerbjudande, särskilt inom HIL (Hardware in the loop) -testning och -utveckling av inbyggda system samt fordons- och motortestning inklusive kalibrering av elfordon. Jag är glad att hälsa AFFRA välkomna till vårt svenska och globala Etteplan-team, säger Magnus Frey, Vice President, Etteplan’s Software and Embedded Solutions i Sverige i ett pressmeddelande.

AFFRA kommer att bli en del av Etteplans tjänsteområde Software and Embedded Solutions i Sverige. 

– Vi ser många möjligheter som en del av Etteplan, vi kan nå ut till fler kunder, genomföra mer komplexa projekt och utnyttja Etteplans testlaboratorium till exempel. Som ett resultat av avtalet kommer vårt företag och våra kollegor att dra nytta av olika möjligheter till fortsatt utveckling och tillväxt, säger Zoltan Raffai, ägare av AFFRA.

AFFRA kommer att bli en del av Etteplans tjänsteområde Software and Embedded Solutions i Sverige. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2