Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

JonDeTech skriver distributionsavtal med Semiconic Devices

Det svenska sensorbolaget har ett distributionsavtal med Semiconic Devices, en distributör av elektronikkomponenter i Indien och andra länder i Sydasien.

Distributionsavtalet ger Semiconic rätt att distribuera samtliga JonDeTechs produkter och gäller initialt över tre år – dock med en option på förlängning.

– Vi är mycket glada över att ha ingått detta strategiska distributionsavtal med Semiconic, vilket öppnar nya dörrar för JonDeTech på den snabbt växande indiska marknaden. Detta samarbete kommer inte bara att stärka vår globala närvaro, utan också möjliggöra för oss att erbjuda våra innovativa sensorteknologier till en bredare kundbas. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Semiconic för att driva teknologisk utveckling och tillväxt i regionen, säger JonDeTechs vd Leif Borg i ett pressmeddelande.

JonDeTech har i samband med ingåendet av distributionsavtalet levererat ett EVK-J40CL (utvärderingskit) till Semiconic. Tanken är att utvärderingskitet ska underlätta för Semiconic att integrera JonDeTechs sensorsystem i olika produkter och projekt.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2