Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NOTE
Elektronikproduktion |

Nu börjar arbetet med Notes expansion i Torsby

Under de senaste åren har Note vuxit kraftigt i värmländska Torsby, och växa mer är precis vad kontraktstillverkaren planerar att göra. Nu förbereder man inför byggandet av en andra fabrik i Torsby, som ska stå klar under 2025.

Evertiq har vid flera tillfällen under de senaste åren rapporterat om Notes expansiva planer i Torsby och hur bolaget investerat i att uppgradera maskinparken.

Under de senaste tre åren har personalstyrkan vid fabriken i Torsby vuxit med 100 personer, från 170 till 270 anställda. Och fler kan det bli nu när den andra fabriken ska byggas, rapporterar P4 Värmland.

Den nya, framtida fabriken, kommer att tillföra 7 000 kvadratmeter produktionsyta med inflyttning planerad till hösten 2025. Hur många ytterligare jobbtillfällen expansion kan komma att ge är osäkert, men Karin Nichols säger till P4 Värmland att bolaget kommer att anställa successivt framåt.

Även fast man precis har kommit igång med att schakta mark för det nya fabriksbygget vill Note även köpa ytterligare närliggande mark för att fortsätta att kunna satsa om behovet så uppstår.

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1