Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Zpark Energy Systems
Elektronikproduktion |

Zpark inleder samarbete med Elbilsvaruhuset

Laddlösningsbolaget Zpark meddelar att man ingått ett samarbete med Elbilsvaruhuset. Samarbetet syftar till att erbjuda Zparks laddlösningar tillsammans med installationstjänster till B2B-kunder.

– Vi är mycket glada över att samarbeta med Zpark och kunna erbjuda deras högkvalitativa laddboxar och system till våra kunder. Zpark har en unik lösning, framtagen specifikt för det svenska behovet där vi ser motorvärmare längs våra parkeringar idag. Genom att kombinera våra starka sidor kan vi erbjuda en komplett lösning som omfattar både produkter, försäljning och installation, säger Filip L. Sernhede, vd &medgrundare på Elbilsvaruhuset i ett pressmeddelande.

Elbilsvaruhuset kommer att fungera som återförsäljare för Zpark, och hantera hela processen från förfrågan till installation, vilket ger kunderna en sömlös upplevelse.

– Vi ser fram emot att tillsammans kunna erbjuda våra produkter till en bredare publik och bidra till en snabbare övergång till hållbar mobilitet. Genom detta samarbete kan vi garantera att våra kunder får en sömlös upplevelse från köp till installation, säger Erik Lexelius, Key Account Manager på Zpark.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1