Annons
Annons
Annons
Annons
© Acconeer
Komponenter |

Fem nya "design wins" för Acconeer

Lundabolagets A121 Pulsed Coherent Radar-sensor har designats in i fem ytterligare bilmodeller från en av japans största biltillverkare.

Acconeer skriver i ett pressmeddelande att dessa design wins gäller användningsfallet access control, som möjliggör beröringsfri öppning av bagageutrymmet. 

Det totala förväntade värdet av dem är mer än 40 miljoner kronor under en sjuårsperiod med start 2025. Med "design win" syftar man på att företagets radarsensor har valts ut för användning i en kunds produkt, det innebär dock inte att en order har lagts.

– Vi är glada över att se ännu en design win med denna tillverkare, och vi tar det som en bekräftelse på att de är nöjda med vår produkt. Denna design win tillsammans med andra nyligen annonserade är indikationer på att vår lösning håller på att bli en standardprodukt hos flera biltillverkare, vilket ger oss en utmärkt position för ännu fler design wins i framtiden, säger vd Lars Lindell i pressmeddelandet.

Totalt har Acconeer nu sett sex lanserade bilmodeller och 26 design wins inom fordonsindustrin. Det totala förväntade värdet av alla annonserade designvinster är enligt Acconeer 780 miljoner kronor mellan 2024-2032.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1