Annons
Annons
Annons
Annons
© Teltonika
Elektronikproduktion |

Teltonika flyttar in i sitt nya huvudkontor

Huvudkontoret för .itauiska elektronikkoncernen Teltonika har officiellt flyttat in i en ny kontorsbyggnad i Vilnius. Efter drygt två års bygg- och inredningsarbete har flera hundra Teltonika-anställda redan börjat arbeta i det nya huvudkontoret.

– Vi har flyttat in i vårt nya kontor, hjärtat av Teltonika, där vi har samlat anställda i företagsgruppen under ett och samma tak och varifrån vi kommer att samordna aktiviteterna på våra regionskontor runt om i världen. Genom att koncentrera ledningen av våra divisioner på ett ställe kommer vi att arbeta mer effektivt, säger Arvydas Paukštys, vd för Teltonikakoncernen.

Teltonikas nya huvudkontor har fem våningar, plus två för parkering. Byggnadens totala yta uppgår till nästan 18 000 kvadratmeter. Enligt ett pressmeddelande rymmer kontoret, som har 24 olika mötesrum, drygt 400 anställda.

Totalt har Teltonika investerat 30 miljoner euro i sitt nya huvudkontor.

Teltonikas har dock flera stora investeringsprojekt på gång. Koncernen bygger för närvarande ny teknologipark i Vilnius – bestående av mer än tio nya anläggningar. Man med att skapa cirka 6 000 arbetstillfällen under de närmaste åren. Den totala investeringen i detta kommer att uppgå till flera miljarder euro. 

Bygget av två nya fabriker påbörjades förra året en 33 000 kvadratmeter stor mönsterkortsfabrik och en ny elektronikmonteringsfabrik och Teltonika räknar med att dessa kommer att vara i drift i mitten av 2025.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1