Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Gapwaves
Elektronikproduktion |

Gapwaves for uppföljningsorder från europeisk fordonskund

Gapwaves och den icke namngivna europeiska Tier 1-leverantören inom fordonsindustrin inledde sitt samarbete under första kvartalet förra året – nu landar en ny miljonorder hos det svenska antennföretaget.

Ordervärdet uppgår till cirka 1,2 miljoner kronor och gäller nästa steg i ett pågående utvecklingsprojektet. Dessutom har Gapwaves och den hemliga leverantören ingått en icke-bindande avsiktsförklaring som bekräftar målet att slutföra projektet mot produktionsstart och högvolymproduktion samt leverans av Gapwaves antenner.

Kunden beskrivs som en "ledande global Tier 1-leverantör inom fordonsindustrin". Order är den sjätte i ordningen sedan första kvartalet 2023 och är en del av utvecklingen av vågledarantennsystem, avsedda för avancerade förarassistanssystem baserade på Gapwaves Multi-Layer Waveguide-teknologi (MLW)

Den återstående utvecklingsfasen av projektet förväntas bli färdigställd under pågående år. Därefter planerar företagen att gå vidare med industrialisering mot produktionsstart och högvolymproduktion. Syftet med avsiktsförklaringen är att bekräfta företagens avsikt att slutföra projektet och att ingå ett långsiktigt avtal.

– Den nya ordern och den undertecknade avsiktsförklaringen bekräftar båda projektets framgångsrika progression och framhäver vår fullserviceleverantörsstrategi – och särskilt värdet som detta tillför våra kunder. Avsiktsförklaringen visar också på den anpassning och nära samarbete som har etablerats mellan denna Tier 1-leverantör inom fordonsindustrin och Gapwaves, säger Jonas Ehinger vd för Gapwaves i ett pressmeddelande. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1