Annons
Annons
© W5 Solutions
Elektronikproduktion |

W5 gör om i strukturen och tillsätter nya chefer

W5 Solutions etablerar en ny affärsområdesstruktur och tillsätter nya chefer.

W5 Solutions har som målsättning att bli en ledande leverantör av innovativa system och lösningar, och för att nå detta etablerar man nu en organisationsstruktur med utgångspunkt i tre nya affärsområden: Training, Power och Integration. 

Förändringen görs enligt bolaget för att säkerställa framdrift och synergieffekter i en bransch som spås generera stark tillväxt kommande år.

Från den första september kommer en ny organisationsstruktur träda i kraft, där de sju dotterbolagen samordnas i dessa tre affärsområden. I samband med detta kommer det även att introduceras fyra nya chefer i koncernledningen. 

Chef för affärsområdet Training blir Toralf Johannessen, idag vd för det norska dotterbolaget Kongsberg Target Systems. Chef för affärsområdet Power blir Joachim Hammersland, som närmast kommer från MW Group. Chef för affärsområdet Integration blir Gunilla Stomberg, tidigare Saab. Utöver detta tillsätts Martin Kammenhed som stabschef.

– Den nya affärsområdesstrukturen är en viktig del i den plattform vi nu etablerar för framtida tillväxt. Genom införandet av affärsområden kan vi enklare samordna koncernens olika verksamheter, och på ett mer effektivt sätt tillvarata de synergier som finns. De chefer vi tillsatt adderar stort kunnande och erfarenhet till såväl koncernledningen som sina respektive organisationer. Deras ledarskap blir en oerhört viktig del av vår fortsatta tillväxtresa, säger Evelina Hedskog, vd och koncernchef för W5 Solutions i ett pressmeddelande


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-1