Annons
Annons
© Farnell
Komponenter |

Farnell samarbetar med Würth Elektronik

Farnell har ingått ett samarbete med Würth Elektronik (WE) för att lyfta fram fördelarna med högkvalitativa RF-komponenter, som spelar en nyckelroll för att säkerställa tillförlitlig trådlös anslutning för ett stort antal konsument- och industriapplikationer.

”Den här ‘WE connect dots!’-kampanjen är utformad för att inspirera konstruktörer att fullt ut uppskatta att högkvalitativa RF-komponenter i slutändan är det som gör det möjligt för dem att leverera enheter som kan förväntas prestera på högsta nivå. Det ligger i deras intresse att fullt ut utforska vad VI kan bidra med för att de ska lyckas,” säger Josh Ahern Farnells Product Segment Leader för Würth Elektronik.

Würth Elektroniks produktportfölj innehåller alla nödvändiga komponenter för IoT-enheter såsom RF-induktorer och kondensatorer; chip- och stavantenner; chipfilter och baluner; och koaxialkontakter och radiomoduler som krävs för montering av alla typer av trådlösa gränssnitt.

Chipantenner levererar bra prestanda i en kompakt design med liten designändring. Stavantenner erbjuder prestanda med värde för de som inte är så hämmade av utrymmesbegränsningar. För den mycket erfarna konstruktören finns PCB-antenner också tillgängliga för mycket miniatyriserade applikationer.

”Framgången för IoT beror till stor del på robust och tillförlitlig RF-anslutning, och Würth Elektronik har en djup kompetens som vi är stolta över att göra tillgänglig för våra kunder,” fortsätter Josh Ahern.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-1