Annons
Annons
© Wyld Networks
Elektronikproduktion |

Wyld Networks och Actility påskyndar införandet av satellit-IoT-nätverk

Wyld Networks och Actility inleder ett strategiskt samarbete för att påskynda införandet av satellit-IoT-nätverk.

Partnerskapet utnyttjar Actilitys ThingPark Exchange, ett LoRaWAN-peeringsnav, och Wyld Networks satellit-IoT-tjänst för att erbjuda sömlös och pålitlig anslutning över olika IoT-ekosystem.

Genom att ansluta sensorer direkt till satellitnätverk, gör Wyld Networks det möjligt för företag att utnyttja den fulla potentialen av IoT-data, som att driva tillväxt och kostnadsbesparingar. Bolagets sensor-till-satellit anslutningslösningar har implementerats inom jordbruk, energi, verktyg, logistik och miljöprojekt, vilket möjliggör för kunder att samla in och analysera data för förbättrad operationell effektivitet och informerat beslutsfattande.

Actilitys ThingPark Exchange är utformad för att underlätta sömlös sammankoppling mellan olika IoT-nätverk, inklusive både markbaserade och satellitbaserade. Genom att utnyttja den standardiserade LoRa Alliance-roaming-API säkerställer ThingPark Exchange pålitlig och skalbar anslutning över olika IoT-ekosystem.

Med närmare 40 stycken LoRaWAN-nätverk över hela världen bildar ThingPark Exchange LPWAN-ryggraden som sammanbinder flera offentliga, privata och samhällsnätverk på marken och via satellit.

Genom att integrera Wyld Networks med Actilitys ThingPark Exchange vill bolaget påskynda införandet av satellit-IoT-nätverk med en mängd offentliga, privata och samhällsnätverk på marken.

Satellitnätverk erbjuder täckning över hela planeten, vilket kompletterar markbaserade nätverk både nationellt och internationellt. Samarbetet är tänkt att adressera täckningsbrister i landsbygdsområden och sjöfartsleder, vilket ger anslutning för kritiska IoT-användningsfall inom sektorer som olja & gas, telekom, logistik, regering & säkerhet, jordbruk och transport.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2