Annons
Annons
© Westermo
Teknik |

Indisk mångmiljonaffär till Ependion

Ependions affärsenhet Westermo får en order på 1,9 miljoner euro, motsvarande drygt 21 miljoner kronor, från Mobility of Siemens i Indien. Det är första stora ordern i landet, säger vd Jenny Sjödahl.

Affären gäller datakommunikation som förbättrar godsverksamheten för Indian Railways. De första leveranserna av den högpresterande CyBox-routern kommer att starta under andra halvåret 2024. Routern ska fungera som ryggraden i den digitala infrastrukturen, och underlätta sömlös kommunikation mellan omborddatorer samt stationer och spår. Det uppger Ependion i ett pressmeddelande. 

"Detta är vår första stora order i Indien efter beslutet att etablera en juridisk enhet i landet och vi är väl rustade att betjäna de snabbt växande järnvägs- och spårsegmenten i Indien. Vi är också glada över att samarbeta med Siemens Mobility”, säger Jenny Sjödahl, vd och koncernchef för Ependion.

Westermos etablering av ett indiskt dotterbolag positionerar företaget som en föredragen partner till kritiska infrastrukturprojekt i regionen, uppger Jenny Sjödahl vidare. 

Ordern är värd 1,9 miljoner euro och inkluderar leverans av 1 200 enheter av CyBox LTE 2-W-routern under en tioårsperiod. De initiala leveranserna börjar under andra halvåret 2024. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-1