Annons
Annons
© ABB
Elektronikproduktion |

ABB investerar hundratals miljoner i ny brittisk fabrik

ABB investerar 35 miljoner dollar, ungefär 366,5 miljoner kronor, för att öppna en ny produktions- och FoU-fabrik i Notthingham, Storbritannien till början av 2025.

Blixtnedslag och elektriska överspänningar stör viktig verksamhet och orsakar skador för miljardtals dollar på anläggningar och utrustning varje år. Utökar ABB:s nu sin tillverkningskapacitet i Europa för att tillgodose efterfrågan på elektriska skyddssystem som skyddar byggnader, vindkraftverk, datacenter och kritisk infrastruktur 

ABB investerar nu över 35 miljoner dollar (27 miljoner pund eller 366,5 miljoner kronor), i en nyetableringsanläggning i Nottingham i Storbritannien för att tillgodose det ökande behovet av lösningar inom Furse jordnings- och åskskydd. Man räknar med att kunna öppna den nya anläggningen i början av 2025 och man kommer att integrera avancerad teknik, flexibel automation, FoU och testning samt digitala processer för att stärka produktionskapaciteten och effektiviteten.

Över 100 medarbetare kommer i och med detta att omlokaliseras till den nya 9 500 kvadratmeter stora anläggningen från ABBs nuvarande 6 300 kvadratmeter stora fabrik i Nottingham.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2