Annons
Annons
© Microdust
Elektronikproduktion |

Jonas Wackerfeldt blir ny vd för Mikrodust

Testspecialisten Mikrodust meddelar att Jonas Wackerfeldt har klivit in hos företaget för att axla rollen som ny vd.

Med start den 19 augusti tar Jonas officiellt över rollen med målet att leda Mikrodust in i en ny era av tillväxt och expansion.

Jonas, med bakgrund från Aspocomp och tidigare som vd för Malmö Mönsterkort, tar med sig lång och djup kunskap om branschen.

– Vi är otroligt glada att välkomna Jonas Wackerfeldt till Mikrodust. Hans erfarenhet, kompetens och kontakter i branschen är precis vad vi behöver för att fortsätta vår positiva tillväxt och dra nytta av de många möjligheter som ligger framför oss, säger styrelseordförande Mats Lindoff, i ett pressmeddelande.

Mats Iderup, grundare och nuvarande vd för Mikrodust, kommer att fortsätta i företaget som CTO och produktägare för bolagets testsystem AtoMik.

– Det känns väldigt stimulerande och hedrande att ta över rodret och leda Mikrodust vidare på den tillväxtresa som ligger framför oss. Jag vill passa på att tacka avgående vd, styrelse och ägare för förtroendet. En mycket bra grund har lagts och tillsammans med alla mina fantastiska nya kollegor väntar en spännande resa säger Jonas Wackerfeldt, tillträdande vd för Mikrodust.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-1