Annons
Annons
© Framery
Elektronikproduktion |

Framery väljer Scanfil som produktionspartner

Framery, det finska bolaget som tagit fram ljudisolerade kontorspoddar, vänder sig till kontraktstillverkaren Scanfil för tillverkningsmuskler.

Scanfil och Framery har tecknat ett ramavtal om tillverkning av komponenter som innehåller elektronik. Framery är en finsk företag som fokuserar på ljudisolerade arbetsytor. Arbetet kommer att ske vid Scanfils fabrik i Pärnu, Estland

Framerys resa började 2010 när man insåg att bakgrundsljud på kontor störde arbetsmiljön och påverkade både trivseln och prestationen på jobbet. Sedan företaget startade har det växt snabbt och nådde 151 miljoner euro i omsättning 2023. Framery har nu 440 anställda och deras produkter säljs till 90 länder.

Lanseringen av den nya Smart Pod-serien introducerar betydligt mer intelligenta funktioner och teknik i Framerys arbetsytor. 

– När vi tar ut nästa generations produkter och ny kontorsteknik på marknaden behöver vi de bästa möjliga leverantörerna och partners. Vi vill göra de bästa poddarna i världen och säkerställa en optimerad försörjningskedja och därigenom nå nya nivåer av kundnöjdhet idag såväl som i framtiden, säger Karolina Aromaa, Senior Sourcing Manager på Framery i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2