Annons
Annons
© Evertiq
Elektronikproduktion |

Evertiq har siktet inställt på expansion

Evertiq AB har befunnit sig på en expansionsresa under flera år. I början av 2024 nåddes en ny milstolpe när det för första gången arrangerades ett Evertiq Expo i Frankrike. Det hela blev katalysatorn för en ny idé och nya expansionsplaner.

För de som fortfarande inte vet, är Evertiq Expo en endagsmässa organiserad av Evertiq i flera olika länder. Den 8 februari i år slog Evertiq upp dörrarna till sitt allra första Evertiq Expo på fransk mark, närmare bestämt i Sophia Antipolis vid Mandelieu Congress Expo Center, strategiskt beläget i hjärtat av Europas första teknik- och forskningspark.

Något som blev uppenbart var att de franska läsarna – och den franska elektronikindustrin i stort – inte kunde ta del av allt Evertiq har att erbjuda. Detta väckte idén att skapa Evertiq.fr.

Nu är det dags att förverkliga den idén. Evertiq har nöjet att meddela att företagets franskspråkiga webbplats kommer att lanseras den 9 september 2024.

Som ett resultat av detta kan läsarna förvänta sig fler analyser, artiklar och nyheter från de fransktalande marknaderna. De som föredrar att läsa på sitt modersmål kommer inte längre att vara begränsade till engelska, tyska eller spanska. Evertiq kommer nu även att finnas på franska.

Vi är Evertiq, först med nyheter och mässor om elektronik.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-1