Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Elisabeth Nilsson ska leda Inission Innovate

Elisabeth Nilsson har utsetts till ny vd för Inission Innovate AB, kontraktstillverkarens egna utvecklingshus.

Till sin nya roll tar Elisabeth med sig en bakgrund inom tillverkningsindustrin och har tidigare arbetat som avdelningschef inom Volkswagenkoncernen i Tyskland samt som konsult på McKinsey & Company. Hon efterträder Marcus Karlsson, som har lett Inission Innovate de senaste åren. Marcus Karlsson kommer att gå vidare till en ny roll utanför Inission.

– Fokus kommer att ligga på att vidareutveckla Inission Innovates verksamheter i Västerås och Malmö. Dessa ligger i direkt anslutning till Inissions EMS-fabriker, vilket är avgörande för att kunna tillgodose våra kunders behov av helhetslösningar i gränssnittet mellan utveckling och produktion. Jag ser fram emot att med mina medarbetare fortsätta vinna förtroende hos både befintliga och nya kunder inom industriell elektronikutveckling, säger Elisabeth Nilsson ny vd Inission Innovate i ett pressmeddelande.

Inission Innovate kommer att förbli en kompletterande men även fristående lösning till Inission AB för utveckling av nya elektronikprodukter och förstärkning av befintliga produkter inom alla sektorer.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2