Annons
Annons
© NCAB
Mönsterkort |

NCAB fortsätter växa – köper schweizisk leverantör

ICOM har sin bas i Bachenbülach utanför Zürich. Ägaren Bojan Zmijanjac kommer att fortsätta som vd och driva verksamheten framåt tillsammans med NCAB.

ICOM har idag sex anställda med en omsättning som uppgår till 40 miljoner kronor på årsbasis och en EBITA-marginal på samma nivå som NCAB. Verksamheten riktar sig främst till schweiziska kunder inom medicin-, telekom- och industribranscherna och inköpen kommer främst från Kina.

"Med denna åtgärd får vi mycket kvalificerad och erfaren personal från mönsterkortsindustrin, som kommer att komplettera vår befintliga organisation och spela en viktig roll för att öppna upp nya tillväxtmöjligheter i Schweiz. Med Bojan kvar ombord kommer vi snart att se fördelarna med en lokal operativ organisation på denna viktiga marknad," säger Benjamin Klingenberg, VP NCAB Europe i ett pressmeddelande.

ICOM är nu en del av NCAB Group efter 35 framgångsrika år och Bojan Zmijanjac, tidigare ägare av ICOM kliver in som vd för ICOM.

"I och med att ICOM nu börjar integreras i NCAB kommer alla intressenter se fördelar, och ytterligare förbättrad service. Jag ser verkligen fram emot framtiden och de nya möjligheterna för våra kunder, mitt team och mig själv i NCAB," säger Bojan Zmijanjac.

Finansiella detaljer om förvärvet har inte offentliggjorts.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2