Annons
Annons
© IAR Systems
Teknik |

IAR krokar arm med AI Sweden

IAR har ingått ett så kallat strategiskt partnerskap med AI Sweden med målet att stärka konkurrenskraften och accelerera innovationen i Sverige.

– Vi ser detta partnerskap som en betydande milstolpe för att främja innovation och modernisering inom digitalisering. Integreringen av AI-algoritmer i inbyggda system ökar snabbt, vilket öppnar upp för att inbyggda enheter kan utföra mer komplexa uppgifter. Våra lösningar hjälper till att effektivisera arbetsflöden för mjukvaruutveckling, vilket gör det möjligt för våra kunder att snabbt anpassa sig till föränderliga marknadsförhållanden och öka sin konkurrenskraft, säger Richard Lind, vd på IAR i ett pressmeddelande.

Genom att bli partner i AI Sweden får IAR tillgång till spetskompetens, teknik och ett nätverk av organisationer som tillsammans delar ambitionen om att skynda på användningen av AI i Sverige.

– Med partnerskapet i AI Sweden ser vi fram emot att förbättra utvecklingen inom inbyggda system, tillägger Anders Holmberg, CTO på IAR.

Enligt Anders Holmberg är förhoppningen att kunna växla upp arbetet med att ta fram nästa generations IoT-applikationer inom områden som industriell automation, smarta städer, hälsovård och medicin.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2