Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Komponenter |

SHT godkänd som leverantör hon ännu en elektronikjätte

Göteborgsbolaget Smart High Tech har fått ett tekniskt godkännande, erhållit order samt även godkänts som leverantör till ännu en amerikansk elektronikjätte, storleksmässigt större än AMD.

Smart High Techs olika GT-TIM kommer initialt att användas i den hemilga kundens testsystem men är även godkända för intern personal att designa in i både testsystem såväl som produkter till slutkund – främst avseende högpresterande processorer.

Godkännandet innebär nu att Smart High Tech kan direktleverera till även detta storföretag och arbete pågår tillsammans med kunden att produktionssätta ett flertal varianter.

– Det är ett långsiktigt samarbete där Smart High Tech tillsammans med kunden de senaste 18 månaderna provat olika GT-TIM -varianter som har nu lett fram till att en standardversion godkänts och i samband med det har Smart High Tech även registrerats som leverantör till företaget och erhållit order. Vi på Smart High Tech är givetvis mycket nöjda över att ha passerat prototypstadiet även med denna kund där såväl volympotential som spetskompetens finns, säger vd Lars Almhem i ett pressmeddelande.

Inga finansiella detaljer har offentliggjorts.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-1