Annons
Annons
© Syntronic
Elektronikproduktion |

Syntronic växer i Europa – öppnar ny fabrik i Rumänien

Syntronics internationella tillväxt forsätter, denna gång med en expansion till en ny marknad, nämligen Rumänien.

Det svenska designhuset öppnar nu en ny permanent anläggning i den rumänska staden Timişoara, känd för sin tillverkningsinfrastruktur och tekniska spetskompetens. Den nya satsningen kommer att verka under namnet Syntronic Production and Aftermarket Services S.R.L.

– Vår nya anläggning i Rumänien gör det möjligt för oss att erbjuda flexibla, snabba och kostnadseffektiva elektronikproduktions- och reparationstjänster i EMEA-regionen. Expansionen speglar vårt engagemang för att finnas tillgängliga i våra kunders närområden, samtidigt som de alltid får tillgång till vår fullskaliga internationella expertis, säger Björn Jansson, grundare och vd för Syntronic Group i ett pressmeddelande.

Enligt bolaget kommer den nya anläggningen att initialt fokusera på reparationstjänster. Detta för att möta den växande efterfrågan på effektiva och högkvalitativa elektronikreparationstjänster som finns inom EMEA-marknaden. 

I den andra fasen siktar Syntronics på att övergå till att  även erbjuda kostnadseffektiva tillverkningstjänster, som exempelvis serieproduktion, utöver reparationstjänster.

Vid den nya anläggningen i Timişoara finns även ett logistikcenter med kapacitet för reservdelshantering och logistiklösningar. Dessa tjänster innebär enligt Syntronic ökad flexbilitet, snabbare leveranser och att risken för stillestånd minimeras.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-1