Annons
Annons
© ESD Center
Elektronikproduktion |

ESD-Center gör förvärv i Danmark

Den svenska leverantören av produktionsutrustning har tagit sig över till Danmark i sin senaste expansion. ESD-Center har nämligen förvärvat ZENITECH.dk.

ZENITECH.dk är väletablerade på den danska marknaden och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetssäkrade ESD- och renrumsprodukter och tjänster.

"För ESD-Center, med rötterna och huvudkontor i Malmö, är steget över bron inte särskilt långt men det är ytterligare ett stort steg i vår fortsatta utveckling av företaget och verksamheten. Under diskussionerna med Per Møller Jørgensen på ZENITECH.dk kände både parter en ”perfect match” med flertal möjligheter att växa tillsammans med både befintligt sortiment samt möjligheterna att utöka sortimentet," skriver ESD-Center i ett pressmeddelande.

Förvärvet görs genom ESD-Centers danska systerföretag Columbia Mekan Aps och juridiskt kommer verksamheten fortsätta drivas som en separat avdelning. ZENITECH.dk kontor och lager kommer fortsätta att verka från Kolding med samma personal och resurser.

Inga finansiella detaljer har offentliggjorts.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2