Annons
Annons
© Incap
Elektronikproduktion |

Incap investerar tungt i SMT-produktionslinje

Kontraktstillverkaren Incap har uppgraderat sin första SMT-produktionslinje i Storbritannien. Detta markerar den första fasen i en investering på 1,5 miljoner euro som bolaget gör i innovation.

Det uppger Incap UK i ett pressmeddelande. Bolaget har uppgraderat SMT-produktionslinjen med installationen av den första helt automatiserade lodpastatryckaren av denna modell i Storbritannien.

Detta följdes av två avancerade SMT-placeringsmoduler. SMT står för surface mount technology eller ytmonteringsteknik. 

Incap uppger vidare att den här uppgraderingen är den första fasen i en investering på 1,5 miljoner euro som bolaget gör i innovation, för att förbättra effektiviteten, flexibiliteten, kvaliteten och kapaciteten i tillverkningen. 

Vd:n på Incap UK Jamie Maughan, säger i en kommentar att investeringen är en viktig milstolpe i bolagets strategiska tekniska roadmap:

”Det återspeglar vårt åtagande att minska miljöpåverkan och förbättra den operativa effektiviteten, samtidigt som vi fortsätter att erbjuda högkvalitativa, flexibla och smidiga tjänster för att möta våra kunders växande krav”.

Som ett resultat av detta har de kunnat notera en ökning av SMT-produktionskapaciteten på 33 procent för den första linjen. 

Under den första fasen fokuserar Incap på att uppgradera den första produktionslinjen, men detta kommer sedan att följas av att den andra linjen också uppgraderas. Detta görs för att säkerställa att varje steg optimeras innan man går på nästa. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2