Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Mildef
Teknik |

Hagman går in i ledningen för MilDef

MilDef har rekryterat Magnus Hagman som vice president Nordics. Han kommer även att ingå i bolagets koncernledning.

Det meddelar MilDef i ett pressmeddelande. MilDef levererar ruggad IT till försvar och säkerhet samt statliga och kritiska infrastruktursektorer.

Magnus Hagman kommer närmast från en roll som försäljnings- och marknadschef på Carmenta, men han också en lång bakgrund från försvarskoncernen Saab, där han arbetade i tio år. 

Han tillträder sin nya tjänst senast den 16 september. Daniel Ljunggren, vd och koncernchef för MilDef säger i en kommentar.

”Jag är glad att få börja arbeta med Magnus i MilDefs fortsatta expansiva fas. Med sin branschkunskap, sitt starka driv att utveckla affären och kompetens inom strategisk affärsutveckling kommer Magnus bli ett värdefullt tillskott på MilDefs tillväxtresa. Jag vill hälsa Magnus varmt välkommen till MilDef”.  

Magnus Hagman kommenterar sitt nya uppdrag på följande sätt:

”MilDef är ett intressant och expansivt bolag som varit framgångsrikt i att skapa en stark position i en angelägen bransch. Jag ser mycket fram emot att bli en del av MilDef och bidra till bolagets fortsatta tillväxt och utveckling. Från mina tidigare roller tar jag med mig insikter om vikten av en tydlig riktning med strategier, mål och ett starkt ledarskap för att driva förändring och utveckling framgångsrikt”.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-08-26 16:34 V23.0.9-1
Annons
Annons