Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductor
Elektronikproduktion |

Klart med ny vd för Sivers Semiconductors

Vickram Vathulya har utsetts till ny vd för Sivers Semiconductors och efterträder därmed Anders Storm (bilden) från och med den 19 augusti 2024.

Vathulya har över 25 års erfarenhet inom halvledarindustrin samt gedigen erfarenhet av att bygga strategiskt starka verksamheter, uppger Sivers Semiconductors i ett pressmeddelande. 

Närmast kommer Vathulya ifrån vd-rollen på Nuvotronics och innan dess förnyade han standardproduktverksamheten hos Maxim Semiconductors till att bli den största och mest lönsamma verksamheten i företagsportföljen. 

Utnämningen understödjer Sivers engagemang för fortsatt global tillväxt på de snabbt framväxande marknaderna inom satellit, 5G, Photonics och lasersensorer, uppger Sivers Semiconductors. 

Dr. Bami Bastani, nyligen utsedd till styrelseordförande för Sivers Semiconductors AB, säger i en kommentar:

"Vickrams ledaregenskaper och branschkunskap är exakt vad Sivers sökte i denna VD-anställning för att accelerera vår aggressiva tillväxtstrategi i USA och globalt. Hans beprövade förmåga att leverera lönsam tillväxt och bygga högpresterande team kommer att vara ovärderlig när vi strävar efter att befästa vår position som ledare inom avancerade halvledar- och Photonics lösningar."

Vickram Vathulya själv säger i en kommentar:

"Jag ser fram emot att ansluta till Sivers och arbeta tillsammans med våra talangfulla team och ledare inom trådlös teknik och Photonics, samt Sivers innovativa kunder för att expandera vårt fotavtryck på de globala marknaderna och att driva nästa fas av vår tillväxtresa”. 

"Vår portfölj av RF-produkter för SATCOM och 5G-system samt optiska produkter för AI och sensorer visar på den verkligt banbrytande förmågan som Sivers erbjuder marknaden. Med flera framstående kunder som nyligen valt Sivers för sina lösningar är jag övertygad om att företaget står på tröskeln till anmärkningsvärd tillväxt och värdeskapande för aktieägare."


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-08-26 16:34 V23.0.9-1
Annons
Annons