Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Elektronikproduktion |

Smart High Tech adderar ny produkt till kärnfamiljen

Smart High Tech presenterar idag ytterligare en ny produkt inom kärnproduktfamiljen GT-TIM. Produkten går under benämningen GT200PRO.

Den nya produkten kommer att lanseras under den största elektronikbyggsättskonferensen IEEE-ICEPT Conference, mellan den 7 och 9 augusti, i Kina. Det sker via Smart High Techs dotterbolag i Kina, Shanghai Ruixi New Materials Co. Det uppger Smart High Tech i ett pressmeddelande.

Smart High Tech har utvecklat den nya produkten för att möta marknadens krav på förbättrad kylförmåga, framför allt inom AI, datacenter, servrar, GPU:er och CPU:er. Företaget uppger att den är mer än två gånger bättre jämfört med Smart High Techs befintliga flaggskeppsprodukter GT90/GT90PRO.

GT200PRO tillverkas i samma process som övriga befintliga produkter. Därmed krävs inte några ytterligare investeringar förutom planerade investeringar i kapacitet och processutveckling som sker under sommaren och hösten.

”Vi är mycket stolta över att presentera denna produkt som drastiskt förstärker vår världsledande kärnproduktfamilj GT-TIM. Med GT200PRO flyttar vi ytterligare fram vår position som världsledande producent av TIM för elektronikkylning. Det är vår övertygelse att denna produkt, som lyfter oss ytterligare en nivå avseende prestanda och funktion, starkt kommer att bidra till framgång på marknaden, framför allt inom kylning av elektronik med hög effektutveckling,” säger vd Lars Almhem.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-10-16 08:23 V23.1.26-1