Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Kingston
Elektronikproduktion |

DigiKey plockar in Kingston i portföljen

Den globala elektronikdistributören DigiKey plockar in minnesleverantören Kingston i sortimentet.

Enligt ett nytt avtal kommer DigiKey att börja distribuera Kingston Technologys minnes- och lagringslösningar, däribland eMMC, eMCP, ePoP, UFS och DRAM-komponenter.

Kingston har en bred palett av produkter – inbyggda produkter, USB-enheter, SSD-enheter och minnesmoduler – för både industriella och inbyggda OEM-kunder. De har närvaro inom IoT-sektorn, nätverk och kommunikation, industri, infotainment, biomedicin och industriell sektor samt bland systemdesigners och byggare.

DigiKey har å sin sida en stor räckvidd och kapacitet och hanterar mer än 15,3 miljoner komponenter från över 2 900 tillverkare till kunder över hela världen. De utökar ständigt sitt sortiment och kommer även att erbjuda nya produktintroduktioner från Kingston när de kommer ut på marknaden.

"Kingston är ett fantastiskt tillskott till DigiKeys sortiment, och detta partnerskap kommer att ge kunder över hela världen tillgång till deras världsledande minnesprodukter," säger Jason Gums, chef för produktledning på DigiKey, i ett officiellt uttalande. "Vi är glada att kunna erbjuda Kingstons högpresterande lösningar till designers, hobbypysslare och ingenjörer överallt, alla stödda av DigiKeys smidiga logistik och utmärkta kundservice."


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-10-16 08:23 V23.1.26-1