Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Envirologic
Elektronikproduktion |

Envirologics tvättrobot vinner innovationspris

Envirologic AB vinner tillsammans med samarbetspartnern Big Dutchman AG utmärkelsen Innovation Award EuroTier i silver. Detta för sin tvättrobot avsed för hönstall.

Envirologic AB levererar system för automatiserad högtryckstvättning av hälsovådliga miljöer i djurstallar. Tillsammans med tyska företaget Big Dutchman AG, en global leverantör inom branschen för djuruppfödning, har Envirologic tagit fram en tvättrobot avsedd att tvätta hönsstall. 

Den 24 september 2024 offentliggjordes att deras tvättrobot har tilldelats Innovation Award EuroTier i silver.

”Vi är oerhört stolta och glada att tillsammans med Big Dutchman AG tilldelats utmärkelsen Innovation Award EuroTier i silver för den tvättrobot avsedd att tvätta hönsstall som vi utvecklar tillsammans. Att vi lyckats passera detta nålsöga och erhålla denna utmärkelse i konkurrens med världens ledande, globala leverantörer är en fantastisk bedrift och oerhört glädjande”, säger Envirologics vd Martin Pamrin.

Innovation Award EuroTier är en internationell utmärkelse för produkter riktade till djuruppfödare. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma och lyfta fram betydelsen av innovationer som moderniserar branschen. Företagen kommer presentera en prototyp av tvättroboten på mässan för utrustning till djuruppfödare, EuroTier i Hannover i november.

Envirologic har även utvecklat och patenterat tvättroboten Evo Cleaner som minimerar manuellt hälsovådligt tvättarbete. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-09-30 07:16 V23.1.18-2