Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Johndetech
Elektronikproduktion |

Lars Lindell blir försäljningschef på JonDeTech

Leverantören av sensorteknologi JonDeTech Sensors AB har utsett Lars Lindell till försäljningschef och ny medlem av koncernledningen.

Lars Lindell är utbildad civilingenjör och har en masterexamen i elektroteknik från Lunds Tekniska Universitet. Han tillträder tjänsten omgående och ingår i Bolagets koncernledning från och med 24 september 2024.

”Det känns mycket bra att ansluta till JonDeTech som befinner sig i ett spännande skede, jag ser fram emot att bidra till Bolagets fortsatta tillväxt och stärka Bolagets erbjudande och position på marknaden”, säger Lars Lindell.

Han kommer att vara ansvarig för strategisk ledning och utveckling av JonDeTechs försäljnings- och marknadsaktiviteter och kommer att ha en central roll i Bolagets Go-to-market-arbete. Han har erfarenhet från försäljning och produktutveckling i tillväxtbolag i teknikbranschen, och var bland annat VD för Acconeer AB under perioden 2015-2024. Lindell har också haft flera positioner på Ericsson där han bland annat under perioden 2006-2014 deltog i tillväxtarbetet på den asiatiska marknaden med fokus på Japan. 

”Vi har tagit steget in i en mycket intressant fas där vi har aktiverat flera internationella distributörer och projekt parallellt. Våra dialoger med dessa samarbetspartners är konstruktiva och våra produkter lever upp till deras förväntningar. Därför ser vi nu möjligheten att kunna accelerera vårt arbete med Lars gedigna erfarenhet från branschen och med ett inarbetat internationellt nätverk som gör det möjligt att accelerera vår tillväxt till internationella aktörer.  Utöver det kommer Lars att bistå oss med strategisk- och operationell erfarenhet för att effektivisera vår Go-to Market-strategi och stärka vårt erbjudande på marknaden”, säger JonDeTechs VD Leif Borg.

Om JonDeTech

JonDeTech är en leverantör av sensorteknologi, med en portfölj av IR-sensorelement baserade på egenutvecklad nanoteknologi samt på kisel-MEMS. Nanoelementen är byggda i flexibel plast och kan tillverkas i höga volymer för till exempel temperatur- och värmeflödesmätningar, närvarodetektion och gasdetektion. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-09-30 07:16 V23.1.18-2