Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Clean Motion
Elektronikproduktion |

Cameron Crisman ansluter sig till Clean Motion

Clean Motion får Cameron Crisman som ny Head of International Growth. Han har erfarenhet av internationell affärsutveckling, och försäljning inom elfordonsindustrin.

Camerons uppgift blir att driva försäljningstillväxten både i Europa och globalt av Clean Motions solcellsdrivna fordon Evig.

"Vi är väldigt glada över att få Cameron till teamet vid en så avgörande tidpunkt i vår expansion. Hans kunskap om elfordonsindustrin och imponerande erfarenhet från internationella marknader är ett tungt tillskott till marknads- och försäljningsorganisationen. Camerons expertis stämmer perfekt överens med vår vision att leverera hållbara, energieffektiva transportlösningar till fler marknader, med början i Europa och vidare", säger Christoffer Sveder, Chief Commercial Officer på Clean Motion.

Cameron Crisman kommer ursprungligen från Los Angeles, Kalifornien, men är numera bosatt i Stockholm. Han har en bakgrund inom affärsutveckling för snabbväxande företag. I sin nya roll kommer han att fokusera på att leda Clean Motions expansion, med särskilt fokus på att stärka företagets försäljning både i Europa och på globala marknader.

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-09-30 07:16 V23.1.18-1