Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smart high tech
Teknik |

Smart High-Tech får order på 3,47 miljoner kronor

Svenska Smart High-Tech har säkrat en order på 3,47 miljoner kronor från Thermal Grizzly för en produkt av deras grafenförstärkta kylmaterial kallad KryoSheet, som saluförs av Thermal Grizzly.

Ordern, som är Smart High Techs största produktorder hittills, är en varulagerspåfyllnad hos Thermal Grizzlys globala distributionsnät då KryoSheet sedan en längre tid haft en ökande efterfrågan.

”Förutom att Thermal Grizzly når slutanvändare med sin globala närvaro i 122 länder, har vi nu dialog med de datacenter och andra större slutanvändare de har i sitt stora kontaktnät”, säger Smart High-Techs evp för sales & marketing Anders Ekholm.

Smart High Tech saluför GT-TIM, utvecklad med ett unikt grafenförstärkt gränssnittsmaterial kallat ”Thermal Interface Material”, eller TIM. Materialet är till för elektronik- och kraftmodulkylning, och leder värme effektivt i vertikalt och i horisontellt led. 

Expanderande marknad

Den nya ordern är lagerpåfyllnad för skyndsam leverans och kommer snart även att kompletteras med ytterligare order av nya storlekar.

”Vi är givetvis mycket glada över ytterligare en rekordorder från Thermal Grizzly och att KryoSheet har en kontinuerligt ökande försäljning. Båda parter driver nu fram expansion av marknaden till bland annat datacenter, serverhallar och andra affärsdrivande slutanvändare på alla de marknader Thermal Grizzly har närvaro”, tillägger VD Lars Almhem.

Om Smart High-Tech AB

Smart High-Tech är en leverantör av nanobaserade material och lösningar för termisk kylning av elektronik. Företaget tillhandahåller ett. SMART HIGH TECH har tillverkningsenheter av sitt patenterade grafenförstärkta kylmaterial GT-TIM i Göteborg, Sverige, samt i Shanghai, Kina, med försäljning till företag och konsumenter inom elektronikbranschen.

Detta fyller en funktion inom industrin för utvecklingen av elektronik som är mindre, lättare, snabbare på ett hållbart sätt genom lägre energikonsumtion.

 


Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-10-15 13:35 V23.1.25-2