Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Glaston
Elektronikproduktion |

Finska Glaston får kinesisk beställning på Champ Evo-linjer

Kinesiska Fuyao Group beställer Glastons pre-processing-linjer med namnet "Champ Evo" för glasproduktion inom bilindustrin, skriver Glaston i ett pressmeddelande.

Det finska bolaget Glaston levererar teknisk utrustning för glasbearbetning för arkitektur, fordon, bildskärmar och solenergi. De nya beställningarna inkluderar flera av Glastons Champ Evo-linjer för fordonsglas, och bokförs för bolagets tredje och fjärde kvartal 2024. Fuyao Group är ett av de största bolagen inom fordonsindustrin, och utvecklar kontinuerligt automatiseringen inom produktionen. 

”Vi har arbetat länge med Fuyao, och vi är glada att våra produkter stödjer deras position som en högkvalitativ glasbehandlare inom fordonsindustrin. De här ordrarna demonstrerar att vår lokalproducerade maskiner nära kunderna inom den växande mobilitetsmarknaden fallit i god jord, och det kommer att stödja våra strategiska tillväxtplaner på fordonsmarknaden”, säger José Yepes, SVP för mobility, display & solar på Glaston Corporation.

Det kinesiska bolaget ska använda Champ Evo-linjen för att skära, slipa och borra i fönsterglas för fordon, och investeringen ska enligt Glaston bidra med ny produktionskapacitet till Fuyao Groups fabriker i Anhui och Fujian-provincerna. 

Champ Evo-linjerna kommer att levereras under andra och tredje kvartalet 2025. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-10-15 13:35 V23.1.25-1