Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Mycronic
Elektronikproduktion |

Mycronic säljer ytterligare en SLX-maskritare

Mycronic AB får en order på sin SLX-maskritare från en befintlig kund i Asien. Ordervärdet uppgår i cirka 4-6 miljoner dollar.

Mycronic AB skriver i ett pressmeddelande att man mottagit ännu en order på den dyrbara utrustningen, vars värde ligger på upp till 6 miljoner dollar. Den nya beställningen ska levereras under det fjärde kvartalet 2025 till en befintlig kund i Asien.

Under den senaste tiden har efterfrågan på fotomasker för halvledarindustrin varit anmärkningsvärt hög. Fotomasker tillverkade av laserbaserade maskritare står för en majoritet av alla producerade fotomasker för halvledartillverkning, och enligt SLX är just denna teknik avgörande för branschen.

”Vi är glada att konstatera att våra kunder väljer SLX för att utöka sin kapacitet att producera fotomasker för halvledarindustrin, genom att ersätta äldre maskritare med vår nya moderna plattform”, säger Charlott Samuelsson, Sr vp för maskritare på Mycronic.

Mycronics division Pattern Generators erbjuder maskritare och mätsystem inom bildskärmstillverkning och produktion av halvledare. Den senaste beställningen är på en SLX-maskritare baserad på samma teknologi som Mycronics maskritare för bildskärmar.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-10-15 13:35 V23.1.25-1