Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JLT Mobile Computers
Elektronikproduktion |

Tejal Ranjan blir vice marknadsföringschef på JLT

JLT Mobile Computers, en utvecklare av datorlösningar för krävande miljöer, annonserar idag att Tejal Ranjan rekryterats som vice marknadsföringschef för den nordamerikanska marknaden.

JLT Mobile Computers rekryterar Tejal Ranjan för att driva företagets partnerstrategi i USA och påskynda tillväxten, enligt ett pressmeddelande från bolaget. Ranjan beskrivs ha omfattande erfarenhet inom supply chain, partnermarknadsföring, kundnöjdhet och demand generation. 

”Jag är glad över att få ansluta till JLT vid denna avgörande tidpunkt," säger Tejal Ranjan om sin nya position på bolaget. ”Jag ser fram emot att bidra och använda min erfarenhet för att bygga ett mer robust och engagerat partner-ekosystem i USA och globalt. Genom att fokusera på att leverera värde kommer vi inte bara att driva starkare affärsresultat utan också hjälpa våra partners att frigöra nya tillväxtmöjligheter.”

Tejal Ranjan ska enligt JLT spela en central roll i det globala teamet genom att skapa en enhetlig go-to-market-strategi som tar hänsyn till behoven i varje enskild region. Detta ska positionera JLT för fortsatt tillväxt inom marknaden för stryktåliga fordonsmonterade datorer, och ta vara på branschens möjligheter.

“Vi är glada att välkomna Tejal till JLT," säger Per Holmberg, vd för JLT Mobile Computers. "Tejals erfarenhet från partnermarknadsföring och demand generation, tillsammans med en djup förståelse för supply chain, kommer att vara avgörande för att driva tillväxt och expandera vårt partner-ekosystem i USA, samt globalt."

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-10-16 08:23 V23.1.26-1