Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Wyld Networks
Elektronikproduktion |

Wyld Networks tecknar avtal med irländskt satellitbolag

Wyld Networks ingår i samarbete med irländska EchoStar Mobile för att förbättra satellitanslutningen för Internet of Things (IoT).

Wyld Networks inleder ett partnerskap med EchoStar Mobile – ett irländskt företag med ett satellit- och marknätsverk som täcker Storbritannien, Europa och Skandinavien. Partnerskapet följer Wyld Networks ambitioner inom uppkopplingslösningar för IoT-enheter.

”Detta samarbete med EchoStar Mobile förbättrar vår förmåga att erbjuda omfattande, världsledande lösningar för IoT-anslutning. Det är ett viktigt steg i vårt engagemang för innovation och att utöka vårt tjänsteutbud för industrier som är beroende av IoT-dataanslutning”, säger Alastair Williamson, vd för Wyld Networks.

Satellitkonstellation med lågströmanslutning

EchoStar Mobile tillhandahåller satellitbaserade anslutningstjänster för Internet of Things (IoT), och enligt Wyld Networks stärker detta partnerskap deras förmåga att erbjuda allomfattande IoT-täckning. Wylds teknik för lågströmsanslutning ska dra nytta av EchoStars omfattande satellitkonstellation, vilket möjliggör global anslutning även i avlägsna och svåråtkomliga områden.

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
© 2024 Evertiq AB 2024-10-21 09:27 V23.1.27-2