Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 november 2003

Ny outsourcingmässa

Jan-Åke Kark avslöjar erfarenheter och trender inom outsourcing pĂ„ CoreBiz, sveriges första outsourcingmĂ€ssa.
Vid invigningen av CoreBiz, Sveriges första outsourcingmĂ€ssa, och under rubriken "Vad har vi lĂ€rt oss och vad blev resultatet?" kommer Jan-Åke Kark, direktör TeliaSonera, att berĂ€tta om exempel pĂ„ företag som lyckats bra i samband med outsourcing av icke kĂ€rnverksamhet, samt ge exempel pĂ„ vad som kunde gjorts bĂ€ttre.

- Jag Ă€r övertygad om att allt fler svenska företag inom kort kommer att fĂ„ upp ögonen och inse fördelarna med outsourcing. Vi kommer dĂ€rför att fĂ„ se en snabb tillvĂ€xt inom detta omrĂ„de redan under det nĂ€rmaste Ă„ret, sĂ€ger Jan-Åke Kark. Erfarenheterna strĂ€cker sig frĂ„n tidigt 80-tal dĂ„ man började outsourca IT, lokalvĂ„rd och personalrestaurang. - DĂ„ handlade det om att öka kvalitet och flexibilitet, att rationalisera verksamheten och fĂ„ ökad effektivitet, vilket Ă€r argument som hĂ„ller Ă€ven idag men ur ett bredare perspektiv, menar Kark.

Han har ett förflutet som VD och styrelseordförande inom Telia. Dessförinnan har han Ă€ven varit VD för Ericsson Microwave Systems samt ordförande i Göteborgs universitetsstyrelse. Sedan 2001 Ă€r Jan-Åke Kark Ă€ven styrelseordförande inom INgroup.

Kark har utnÀmnts att vara med i öppningsseminarium med efterföljande paneldebatt vid invigningen den 4 november kl. 10.00. Svenska mÀssan i Göteborg Àr arrangörer av evenemanget, som strÀcker sig frÄn 4-6 november och som bestÄr av bÄde seminarier och utstÀllare inom outsourcing- och FM-branschen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2