Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Grrr! Elektronikproduktion | 07 november 2003

Sectra säljer Tigrar till USA

Sectra har erhÄllit en amerikansk bestÀllning pÄ företagets avlyssningssÀkra Tiger-telefoner inom ramen för det amerikanska försvarets utvÀrderingsprogram FCT (Foreign Comparative Testing).
Syftet med det FCT-programmet Àr att genom tester och utvÀrdering hitta högkvalitativa, fÀrdiga, strategiska produkter som utvecklats av andra NATO-vÀnliga lÀnder. Detta för att minska de egna utvecklingskostnaderna och snabbare kunna bemöta kraven frÄn det amerikanska försvaret.

- BestÀllningen Àr en inbrytning pÄ den amerikanska marknaden, sÀger Tommy Waszkiewicz, VD Sectra Communications AB. Allt fler vill idag kunna trygga informationssÀkerheten och att de dÄ vÀljer Sectra Tiger ser vi som ett erkÀnnande av vÄr spetskompetens inom kommunikationssÀkerhet, avslutar Tommy Waszkiewicz. Sectra Tiger garanterar sÀker kommunikation hela vÀgen frÄn sÀndare till mottagare vid tal- och dataöverföring. Sectras mobila kryptotelefoner anvÀnds av försvars- och myndighetskunder inom EU och NATO.

Sectra utvecklar och sÀljer avlyssningssÀkra mobila kommunikationssystem, höghastighetskryptering för tele- och datalinjer samt taktiska radiosystem. Kunderna Àr försvar och myndigheter i Europa och inom NATO med höga krav pÄ kommunikationssÀkerhet. Sectra har en stark kÀrnkompetens inom kryptering och Àr ett av de ledande företagen i vÀrlden nÀr det gÀller design och utveckling av sÀkra kommunikationssystem.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1