Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
DA90K Drive-Away Elektronikproduktion | 11 november 2003

PartnerTech i avtal med SWE-DISH

PartnerTech har skrivit ett avtal med SWE-DISH Satellite Systems, leverantör av mobil satellitkommunikations-utrustning.
Företaget, vars produkter bland annat anvÀndes av nyhetsbolag och militÀra organisationer under krisen i Irak, har valt att anlita PartnerTech som samarbetspartner för utveckling, industrialisering och tillverkning av sin senaste produktfamilj inom omrÄdet.

"PartnerTech har genom stor flexibilitet, hög servicegrad och bred teknisk förstÄelse visat att de har den kompetens som behövs för att tillverka vÄra högteknologiska produkter framöver", sÀger Lars Jehrlander, VD för SWE-DISH. "Vi Àr övertygande om att vi med detta samarbete lagt grunden för att nÄ vÄra kommersiella mÄl".

Det avtal som nu tecknats ser bÄda parter som inledningen pÄ ett samarbete med stor utvecklingspotential. Bland annat förvÀntas PartnerTechs verktyg för kontinuerliga effektivitetsförbÀttringar, Value Analysis/Value Engineering, bidra till att SWE-DISH ytterligare kan stÀrka sin konkurrenskraft.

"För PartnerTech Àr detta ytterligare ett bevis för att den kompetens vi har Àr strategiskt rÀtt. Hög teknisk kompetens inom mekanik och elektronik, geografisk nÀrhet till kunderna och intimt samarbete mellan utveckling och tillverkning Àr det som skördat framgÄngarna i den hÀr affÀren liksom i mÄnga andra", sÀger Mikael Jonson, VD för PartnerTech.

Produktionen av den nya produktfamiljen inom mobil satellit kommunikations-utrustning startar vid PartnerTechs fabrik i Åtvidaberg i slutet av Ă„ret. PartnerTech kommer att tillverka SWE-DISH senaste bilmonterade satellitantenn, DA90K Drive-Away. DA90K har skapat stort intresse pĂ„ markanden. Den Ă€r mindre lĂ€ttare och smidigare att anvĂ€nda jĂ€mfört med konkurrerande system. Den kan monteras pĂ„ en vanlig bil eller större SUV, och eliminerar pĂ„ sĂ„ sĂ€tt behovet av större bussar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2