Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 14 november 2003

ABB i avtal med Bombardier

ABB har tecknat ett femÄrigt samarbetsavtal med Bombardier Transportation, vÀrldsledare pÄ tillverkning och service inom tÄgindustrin.
Avtalet utgör ett allmÀnt ramverk för affÀrsrelationerna och transaktionerna mellan Bombardier Transportation och ABB. Det Àr det första avtal i sitt slag som undertecknas av Bombardier Transportation med nÄgon av sina underleverantörer.

Enligt avtalet kommer ABB att leverera komponenter till tÄgverksamheten som till exempel, transformatorer, motorer, halvledare, kraftelektronik och lÄgspÀnningsapparater. Avtalet Àr vÀrt upptill 500 MUSD.

"SammansÀttningen av kraft- och automationsteknik i avtalet förstÀrker synergierna i ABB:s kÀrnverksamhet. Samtidigt Àr avtalet en hörnsten som formaliserar de gemensamma intressena hos Bombardier Transportation och ABB," sÀger Peter Smits, chef för divisionen Power Technology. "Det bekrÀftar vÄr position som huvudleverantör och en tillförlitlig lÄngsiktigt samarbetspartner."

Ett huvudmÄl med avtalet Àr att minska produktionstiden för att öka leveranshastigheten och maximera produktionseffektiviteten. Operativa enheter hos ABB och Bombardier Transportation samarbetar redan kring design samt konstruktion och rör sig mot nÀrmare kommunikations- och affÀrsprocesser.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1