Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Stefan Borgström<br>VD ONROX Elektronikproduktion | 12 januari 2004

ONROX i avtal med Matsushita

ONROX AB och Matsushita Electric Works FST AB tecknar samarbetsavtal som innebĂ€r att ONROX fortsĂ€ttningsvis bl.a kommer att tillverka Matsushita´s brandlarmscentraler med olika tillbehör.
ONROX har sedan lĂ€nge varit en underleverantör till Matsushita, dĂ„ som leverantör av kretskort till ANOVO Nordic AB. Genom köpet av ANOVO Nordic´s tillverkningsenhet kommer ONROX att vara en leverantör av komplett system till Matsushita.

&quot; Vi valde ONROX för vi sökte en pÄlitlig och kompetent partner som förstÄr vikten av hög servicegrad och leveranssÀkerhet. ONROX Àr en mycket lÀmplig samarbetspartner för oss, lokal professionell produktion och stor flexibilitet Àr mycket viktiga faktorer för oss.&quot;, sÀger Björn Svensson, Deputy Manager Director Matsushita Electric Works FST AB.

&quot;Avtalet med Matsushita ser vi som en stor framgĂ„ng för oss. Vi kommer att leverera kompletta system direkt till deras slutkunder i Europa och Ă€ven hantera service och garantier för deras rĂ€kning. Vi kommer ocksĂ„ att arbetat mycket nĂ€ra deras tekniker med nyutveckling av Matsushita´s nya produkter vilket ger oss möjlighet att optimera produkterna avseende produktion och test&quot;, sĂ€ger Stefan Borgström, VD, ONROX AB.

ONROX AB Àr en tillverkare av industriell elektronik i södra Sverige med c:a 85 st anstÀllda och en ÄrsomsÀttning pÄ c:a 85 MSEK. ONROX AB har sedan starten 1984 arbetat huvudsakligen med utveckling, produktion och marknadsföring av industriell elektronik.
Företaget har egna produkter inom omrÄdena energistyrningar ( effekt- och temperatur-regulatorer för frÀmst elpannor ) samt texttelefon ( telefon för döva, gravt hörselskadade samt samt talskadade personer )

Matsushita Electric Works Fire & Security Technology Àr ett företag som ingÄr i Matsushita Electric Work, en koncern med sÀte i Osaka, Japan, och med mer Àn 42 000 anstÀllda och en ÄrsomsÀttning pÄ mer Àn 79 Miljarder SEK. Matsushita Electric Works FST Àr ett företag som arbetar huvudsakligen med utveckling och marknadsföring av brandlarms system för installation i kommersiella, publika och industriella lokaler. Huvudsaklig marknad Àr Europa.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1